Snabb och säker leverans
Återvänd julklappar till 30/01-2023
★★★★★ Trustpilot

Abelstedt Stories

Glittrande berättelser i Abelstedts smyckesvärld. En titt framåt och bakom kulisserna på allt som är nytt, briljant och vackert i Abelstedts värld.
Dina Black Friday frågor besvarade
Black Friday 2022 kommer att bli en enorm.
Vad du bör veta innan du köper en förlovningsring
Här är allt du behöver veta innan du köper en förlovningsring - från storlek, pris och material.
Den ultimata guiden till förlovningsringar
Att köpa en förlovningsring kan vara en skrämmande uppgift. I den här ultimata guiden om förlovningsringar går jag igenom allt du behöver veta innan du köper hennes perfekta ring.
Den ultimata guiden till örhängen
Vissa kvinnor bär örhängen varje dag, medan andra bara bär dem vid speciella tillfällen. Oavsett vilket tillfälle det handlar om, här är din ultimata guide för att hitta det perfekta paret örhängen.
Idéer till förslag: 27 sätt att föreslå din partner
Öppna ditt hjärta och ge din partner den största kärleksförklaringen någonsin.
De mest populära förlovningsringarna enligt våra uppgifter
Min senaste undersökning visade några förväntade och några överraskande resultat.
Safir förlovningsringar: Den kompletta guiden
En safir i mitten av en förlovningsring kan vara ett bra val om du vill ha en förlovningsring som inte är för dyr, men du vill inte heller kompromissa med kvaliteten.
Att välja en safirring framför en diamantring som förlovningsring
När det gäller förlovningsringar är diamanter fortfarande det mest klassiska valet. Men förlovningsringar med safirer blir en allt populärare trend - och det med god anledning! Läs vidare för att få veta mer om varför vi älskar gnistrande safirringar.
Allt du behöver veta om guldringar för kvinnor
Här är en komplett guide om guld, vitguld och guldförstärkt guld/förgyllt silver.
Video med frågor och svar med Julie Abelstedt
Frågor och svar med grundaren Julie Abelstedt. Vi kommer att prata om affärer, smycken, pojkvännen osv.
Smycken 101 med Julie Abelstedt
Om det är något du bör veta om mig är det att jag inte kan leva utan mina smycken. Jag uttrycker mig själv genom mina smycken eftersom varje smycke berättar en unik historia. I den här bloggen ger jag dig en översikt över mina favoriter, lär dig hur du kan öka din samling, hur du stylar dina smycken och så mycket mer! Jag hoppas att ni gillar det, mina kära vänner!
Hur du staplar dina örhängen: En stilguide för kvinnor
Örhängen spelar en stor roll när det gäller att sätta ihop en look. Och ibland är det bättre att vara mer än så. I den här guiden går jag igenom de olika stilar som du kan göra när du staplar dina örhängen.
Hur du bär din förlovningsring och vigselring
Förlovningsringen och vigselringen är symboler för kärleken i ditt äktenskap. I den här guiden tar jag upp frågan om hur man bär dem på rätt sätt.
Den ultimata guiden till vård och rengöring av smycken
Den här guiden om smyckesrengöring av Julie Abelstedt går igenom allt du behöver veta för att ta hand om dina smycken, rengöra dina smycken och skydda dina smycken.
Billiga förlovningsringar: Hur man hittar en vacker förlovningsring för mindre
En förlovningsring är ett av livets mest unika och betydelsefulla inköp. Men det betyder inte att du måste tömma plånboken. I den här guiden förklarar jag hur du kan köpa den perfekta förlovningsringen för mindre pengar.
Hitta den perfekta diamantringen för förlovning
Få saker har så stor symbolisk betydelse som en diamantring.
Hur du hittar hennes ringstorlek utan att hon vet om det
Att hitta ringstorleken för din flickvän, mamma, dotter eller någon annan som du tycker om när det ska vara en överraskning kan kännas som en svår uppgift. Abelstedt gör det dock enkelt för dig.
Guide till diamanter och ädelstenar
Vi strävar efter att se till att varje process i skapandet av en ring bidrar till vår planets och människors välbefinnande. Lär dig allt om våra diamanter och ädelstenar.
Berättelse om Julie Abelstedt
Jag lever och andas för att skapa varumärket och kulturen bakom Abelstedt som på ett autentiskt sätt värdesätter att ge våra kunder kärlek och hålla deras mål nära hjärtat.
En sann historia skriven av en långvarig kund
"Jag ska berätta en sann historia för dig. Om du tror på mig kommer du att bli väl belönad."
Hantverk
Alla Abelstedt-smycken, oavsett om det är ringar, diamantringar, armband, halsband eller örhängen, tas om hand under tillverkningen. Upptäck Abelstedts hantverk.
Våra löften för köp av diamanter och ädelstenar
När du köper ett diamant- eller ädelstenssmycke från Abelstedt ingår en livslång service. Från GIA-klassificeringsrapport för större diamanter, gratis omformning, gratis livstidsgaranti, gratis gravyr och 30 dagars returpolicy.
Favoritkläder för hösten
Låt oss fira den här fantastiska säsongen med läckra chai latte, glittriga smycken och lyckliga stunder.
Glittrande frukost på takterrassen
Börja dagen direkt med glittriga Abelstedt-smycken. Abelstedts nya marknadschef Janne är redo för en god frukost på taket med sina favoriter från Abelstedt.
I Schweiz med Julie Abelstedt
Sommartid måste inkludera glittriga smycken och på min resa till Schweiz såg jag till att ta några bilder så att du kan se vilka smycken jag valde för den här sommarresan.
Mest populära smycken: visas i procent
Semester på landet med Julie Abelstedt
Sommaren är här! Och eftersom jag tillbringar sommaren i Danmark kan vädret skifta från en dag till en annan. Låt dig inspireras av några av mina gröna lookar för gömda resor.
Smycken för tennisbanan
Jag är alltid redo för en match, särskilt om jag har på mig den perfekta outfiten! Och smycken som är snygga är ett måste!
Sommar i full gnistrande blomning
Det är officiellt sommar 2020! Och vi är alla så förväntansfulla inför de varma sommardagarna och de härliga festerna på terrassen. Se till att du är glittrande redo för sommaren 2020.
Smycken för den sportiga flickan
Är du en sportig tjej? Här är de perfekta smyckena, så att du är redo att vinna din match med stil. Följ Julie och se vilka plagg hon bär på tennisbanan.
Smycken Brights med Julie
När jag var liten gick jag alltid till trädgården för att plocka en blomma till mamma på mors dag. Men när jag växte upp bestämde jag mig för att hon skulle få en blomma som skulle hålla lite längre.
Julies hemkontor
Under karantänsperioden här i Danmark har jag älskat att skriva med så många av er på min e-post hemma. Alla era vackra ord betyder så mycket för mig, och de fina recensionerna efter köpet gör mig alltid glad. Oavsett vilka frågor du har är jag alltid här för att hjälpa dig.
Palm Beach smycken Look
Palm Beach kramar från Julie. Se hennes smycken och utforska staden under den blå himlen.
En utekväll med Abelstedt
De perfekta smyckena för en utekväll är alltid Abelstedt. Vi har varit ute och fotograferat några av våra favoritplagg för en glittrig kväll på ett cocktailparty.
Abelstedt i New York
Stadslivet, möt Abelstedt. Om något skulle kunna få en livlig gata att stanna upp för en stund, så skulle det vara ett verk av Abelstedt.
24 timmar med Julie Abelstedt
Läs berättelsen om hur Julie organiserar sin dag för att väcka kreativitet och sköta den dagliga verksamheten i ett smyckesföretag.
Några av Julies favoriter
Glittriga små smycken som kan kombineras med ett mer dramatiskt par örhängen. Det är den stilen jag ofta väljer.
Smycken av Abelstedt A
Upptäck kollektionen, dess historia och inspiration, som är utformad efter de djärva och fina linjerna i den arkitektoniska Abelstedt A-bokstaven.
Smycken av Abelstedt Loving
Upptäck kollektionen, dess historia och inspiration som är skapad efter den romantiska visionen bakom Abelstedt.
Smycken från Abelstedt Oxford
Pjäserna i Oxford Collection är djärva och kan stå för sig själva, men om du staplar kollektionen på varandra kan det bara ge en extraordinär look.
Smycken av Abelstedt Flora
Abelstedts Flora-kollektion innehåller smycken som inspirerats av naturens mest underbara egenskaper.
Ringar för kvinnor: Den ultimata guiden
Läs och lär dig allt som finns att lära om att ringa kvinnor. Vi går på djupet med både metaller, hållbarhet, storlek och allt däremellan.
Smycken från Abelstedt Sahara
En Abelstedt-inspirationshistoria om skönheten i naturens finesser. Som sand som virvlar i vinden är Sahara-kollektionen en sällsynt blandning av naturens grova former.
En Abelstedt diamantring i en låda
På Abelstedt tror vi på överraskningsmomentet. Och det finns inget bättre än att se henne packa upp sin nya bländande ägodel.
Anledningar till varför du bör handla silversmycken
Sterlingsilver är en sofistikerad och mångsidig ädelmetall som ger upphov till de vackraste och mest eleganta smyckena.

Shoppa efter kategori

Du går miste om
Black Friday
30% RABATT PÅ ALLT
Prenumerera för tidig tillgång till rean.
Tack!
Du har nu tidig tillgång.
Kopiera rabattkoden nedan och få 30% rabatt på hela butiken!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabatt på första köp
Få tillgång till nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

10 % rabatt på ditt första köp - inget minimibelopp
Tack för att du är en del av vår smyckesvärld!
Kopiera rabattkoden nedan och få 10% rabatt på ditt första köp.
105ABEC