30-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 75 kr - Gratis över 1400 kr -

Läs mer

★★★★★ Trustpilot

Villkor för tjänsten

Företagsnamn: Apelstedt ApS

Registreringsnummer: DK36537043

Om betalning

Vi drar tillbaka din betalning när vi skickar dina beställda produkter. Vi arbetar med ett SSL-säkert betalningssystem.

När du gör ett köp i Abelstedts officiella butik ser du våra priser som aktuella priser inklusive respektive momssats för leveranslandet. Som kund betalar du inte för olika betalningsavgifter.

Presentkort

Om du har fått ett Abelstedt-presentkort kan du använda det i kassan när du slutför din beställning. Om beloppet på ditt presentkort täcker en mindre del av priset på varan kan du betala resten med våra olika betalningsalternativ.

Presentkortet upphör att gälla efter 2 år från beställningsdatumet.

Returnering och utbyte

Det finns några viktiga saker att tänka på när du vill returnera en produkt till oss.

  • Alla köp kan returneras inom 30 dagar
  • Endast köp gjorda på abelstedt.com
  • Om du vill ha en återbetalning måste du bifoga kvittot på ditt köp. Om inte, kommer köpet att returneras.
  • Se till att du skickar ditt paket med distribution, eftersom vi inte hämtar paket på postkontoret eller andra ställen.
  • Det kan ta upp till en vecka att behandla returer.

Rätt till avbeställning

Om du ångrar ditt köp får du pengarna tillbaka efter att ha skickat tillbaka produkten till oss och så länge produkten inte har skadats eller minskat i värde på något sätt. Det är ditt ansvar att transportera produkten på ett säkert sätt så att den inte skadas. Du ansvarar för att betala fraktkostnaderna tillbaka till oss.

Vi har rätt att hålla inne återbetalningen tills vi har mottagit produkten från dig, om du inte har lagt fram dokumentation om försändelsen. Läs mer om vår policy för frakt och returer här.

Om du vill ha en återbetalning ska du bifoga kvittot för ditt köp samt alla originalförpackningar, tillägg, gratisartiklar osv. Om inte, kommer köpet att returneras.

Det finns ingen ångerrätt för produkter som tillverkas enligt dina specifikationer eller som har en tydlig personlig prägel, och du kan inte häva köpet genom att vägra ta emot varorna utan att meddela Abelstedt i förväg.

Om du har fått en kreditkupong från Abelstedt för ditt köp på grund av ett brott mot ångerfristen och sedan vill ha en återbetalning för ditt köp som gjorts med denna kupong, kommer beloppet att återbetalas till kupongen och inte till ditt betalkort.

Din personliga information

När du lämnar personuppgifter via webbplatsen omfattas du av vår sekretesspolicy som du kan läsa här.

Abelstedt skickar korta inbjudningar via e-post till alla kunder så att de kan granska sin beställning/produkt på abelstedt.com. Genom att handla på abelstedt.com samtycker du till att få denna inbjudan.

Klagomål och garanti

Du kan skicka in ett klagomål via Europeiska kommissionens klagomålsportal på nätet. Detta gäller om du är konsument från ett annat EU-land än Danmark. Du kan skicka in ditt klagomål här: https://ec.europa.eu/odr. Om du vill skicka in ett klagomål måste du ange vår e-postadress contact@abelstedt.com.

Om ditt Abelstedt-smycke är trasigt ska du gå till den butik där du köpte smycket, oavsett om det är online på den här webbplatsen eller hos någon av våra återförsäljare.* Om felet beror på ett tillverkningsfel byts produkten kostnadsfritt om kunden kan visa upp ett kvitto.

* Möjligheten till byte gäller inte om det anges att produkten har utsatts för regelbundet slitage, vilket har orsakat felet, eller om detta sker tillräckligt många gånger tills produkten inte har hanterats på rätt sätt och att den felaktiga hanteringen av produkten har orsakat felet. Normalt slitage täcks inte av garantin.

Dessa villkor uppdaterades senast den 5 oktober 2020.

© Abelstedt, alla rättigheter förbehållna.

Kontakta Abelstedt

Om du har några frågor eller kommentarer om dessa användarvillkor eller denna webbplats kan du kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande eller skriva till: Abelstedt ApS, Smallegade 24, 2th, 2000 Frederiksberg, Danmark.

Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett e-postmeddelande till oss.

Säkrade transaktioner
Vi använder säker krypteringsteknik när vi överför och tar emot kundinformation.

Retur & byte

Alla köp gjorda hos Abelstedt kan returneras eller bytas inom 30 dagar.

Leveransinformation

Abelstedt teamet packar och skickar dina smycken så att du har det säkert inom:

Sverige: 2-4 arbetsdagar
Europa: 2-4 arbetsdagar
Resten av världen: 5-7 arbetsdagar

Vi erbjuder gratis frakt för alla beställningar över 1400 kr.

Två års garanti

Ditt köp inkluderar två års garanti. Abelstedt är registrerat hos danska Ädelmetallkontrollen vilket är en säker garanti för renheten och kvaliteten på Abelstedts guld och silver.

Julie Abelstedt
Vinn ett 3.000 kr presentkort
Jag ger bort en shoppingrunda till en lycklig Abelstedt Club-medlem varje månad. Prenumerera helt enkelt nedan för att automatiskt delta i dragningen.
Kärlek, Julie Abelstedt.

Inspiration

Abelstedts värld