30-dagars returpolicy

2-4 dagars leverans - se alternativ

Enkel retur och byte

Ringar för kvinnor

Showing 1–56 of 192 results

På Abelstedt är vi kända för vårt stora och unika utbud av fingerringar, tack vare den unika designen, vår höga kvalitet och fantastiska priser . På Abelstedt motbevisar vi tanken att eleganta smycken är något som tömmer din plånbok. Eftersom Julie Abelstedt designar smyckena och vi har en alldeles egen produktion i Hong Kong kan vi garantera hållbar design till konkurrenskraftiga priser, då det inte finns någon mellanhand mellan oss som tillverkare och dig som kund.

Ringar för kvinnor i hög kvalitet

På Abelstedt ligger vi i framkant när det gäller kvalitet. Julies fokus på vår verkstad i Hong Kong är att alla stenar sätts för hand både med starka stift och lim. På så sätt ser vi till att stenarna sitter tryggt och säkert i varenda ring. Julie var en av de första danska smyckesdesignerna som använde dubbel och trippel guldplätering, nämligen 10 mikron, där normalen är 3-5 mikron.

”När du designar ringar som både är gjorda av en mjuk ädelmetall och med mycket stenar måste hållbarheten och produktionstekniken verkligen vara på topp. Det finns så många smådelar som måste läggas till en högre nivå. enhet för att få det perfekta smycket i precis rätt kvalitet, som tål vardagens naturliga slitage.”

–Julie Abelstedt

Typer av ringar för kvinnor

Vi är specialiserade på olika typer av ringar, inklusive silverringar, guldringar, guldpläterade silverringar, volfram och rostfritt stål. Det kan därför vara svårt att veta vilken typ av ring man ska gå efter. Först och främst bör du välja den design som du älskar mest. Därefter bör du fundera över vilket material du är mest intresserad av. Alla våra smycken är gjorda av högsta kvalitet, och inget av materialen vi använder bleknar eller missfärgar dina fingrar som billiga modesmycken brukar göra. På Abelstedt arbetar vi bara med ädelmetaller och de starkaste metallerna som tål tidens naturliga slitage.

Har du också undrat vilken typ av smycken som är populärast? Ringar är det populäraste smycket och i vår senaste undersökning kan vi se att 55% av alla kvinnor säger att ringar är det de äger mest av i sina smyckeskrin. Och vi förstår varför. För det första är ringen det enda smycke som du kan se på ditt finger under hela dagen. Vi kan inte själva titta på örhängen och halsband, men ringar är något vi kan roa oss med när vi tittar ner i vår hand.

Dessutom är ringar för kvinnor det viktigaste smycket. Ringar har varit en symbol för kärlek, trofasthet och rikedom i årtionden. Dessutom är en ring den ultimata presenten.

Guldringar för kvinnor

Varje guldring från var och en av våra kollektioner är designad i en tidlös och originell stil. När du utforskar för att hitta och köpa din nya guldring, kommer du att uppleva ett unikt urval av fantastisk kvalitet, inklusive guldpläterat sterling silver, guld volfram, 10, 14 och 18 karats massivt guld och glöm inte vårt nya PVD-guld i rostfritt stål ringar.

På Abelstedt är vi kända för vårt unika formningsarbete av varje guldring. Vårt sättningsarbete, som håller varje liten diamant och kristall på plats, sätts med lugn hand av våra skickliga guldsmeder i Hong Kong för att säkerställa att varje sten hålls ordentligt på plats i ringen. Förutom stift är varje sten även limmad, så vi är ännu säkrare på att varje liten sten sitter ordentligt fast.

Silverringar för kvinnor

Silverringar är ett av de mest populära valen när det kommer till material. Silver är vackert, glänsande, ljust och hållbart, och det är en ädelmetall som guld, vitguld och platina.

Din nya ring kommer att vara bekväm att bära vilket är otroligt viktigt om du vill använda den varje dag. Daglig användning av din silverring minskar risken för oxidation. Men om din ring börjar oxidera, polera den helt enkelt med silverrengöringsmedel eller använd en putsduk så blir den så bra som ny.

Våra cocktailringar, bandringar, förlovningsringar och solitärringar är våra mest sålda typer av fingerringar när det kommer till silver. Vi erbjuder snabb och säker leverans över hela världen så att du kan beställa din silverring från bekvämligheten av din egen soffa och vi finns alltid tillgängliga både före och efter ditt köp.

Om du köper en silverring kommer den att graveras med siffran 925, som är symbolen för sterling silver. Sterling silver har den högsta hållbarheten av silver. Dessutom är din ring graverad med ”Abelstedt” så att du kan vara säker på att du har fått en äkta Abelstedt-ring.

Abelstedts stora urval av silverringar är handgjorda med cubic zirconia kristaller. Cubic zirconia är en mycket hård sten som består av silikatmineraler. Stenen har lång livslängd och är otroligt hållbar. Dessutom är stenen felfri och ser ut som en perfekt diamant på alla sätt. Cubic zirconia tål höga tryck och höga temperaturer och har därför en otrolig motståndskraft.

Diamantringar för kvinnor

Med tillgång till över 80 % av världens polerade diamantmarknad kan du välja mellan 400 000 lösa diamanter. På Abelstedt har Julie redan designat ett brett urval av ringar med diamanter och safirer. Men även om du bara ser ett litet urval av ringar på vår hemsida så gör vi även specialdesignade ringar till dig eller din blivande fästman.

Alla våra stora diamanter är certifierade med ett GIA-certifikat för att säkerställa att du får rätt diamant till rätt pris.

Vårt inköp av diamanter direkt från diamanttillverkarna som polerar och certifierar diamanter gör att vi kan erbjuda dig diamanter av god kvalitet till överkomliga priser som kommer nära grossistindustrins.

Vår kundtjänst kan utbilda och hjälpa dig med alla aspekter av de fyra C:en för att göra ett välgrundat köp och för att få den bästa diamanten för din beställning. Oavsett om det är ett smycke eller som en del av en investering så har vi diamanten för dig.

Välj rätt ringstorlek

Alla våra pläterade ringar finns i sju olika storlekar. Om din storlek ligger mellan storlekarna vi erbjuder skulle vi råda dig att gå ner en storlek om du vill ha en tunn ring och vice versa att gå upp en storlek om du vill ha en lite bredare ring.

Om du är osäker på din storlek kan du hitta din ringstorlek genom att använda vår storleksguide. Här kommer du att kunna ta reda på din ringstorlek men också ta reda på någon annans ringstorlek om ringen är en överraskning. Om du fortfarande är osäker, skriv till oss via chatt eller e-post. Vi är här för att hjälpa och vi älskar att ge råd oavsett vilken fråga du kan ha.

Varför välja Abelstedt?

I 7 år har vi levererat drömringar till mer än 50 000 underbara kunder. Vi finns även här för att hjälpa och guida dig via mail och chatt om du letar efter en vacker silverring men bara behöver lite extra råd. Vi erbjuder fri frakt vid köp över ett visst belopp och enkelt byte om fingerringen inte var riktigt som förväntat eller om storleken helt enkelt inte passade. Vi erbjuder även gratis gravering, men endast på våra förlovningsringar och vigselringar, så din ring kan anpassas. Om du vill ha gravering i din silverring rekommenderar vi att du låter göra det hos din lokala guldsmed.

Abelstedt har tillgång till en mycket stor del av världens marknad för polerade diamanter och safirer. Det gör att du kan välja precis den diamant du vill ha om du vill få en unik design gjord. Vi rekommenderar att du väljer vitt guld istället för silver om du vill ha en väldigt dyr ädelsten eller diamant.

Vi är ledande inom prisvärda, certifierade och etiskt framställda ringar och diamanter. Vi erbjuder omfattande anpassningsalternativ som gör att du kan köpa en ring som matchar dina mest exakta preferenser. Vi kan tillverka alla sorters ringar i vitguld och guld.

Att köpa en silverring kan vara en lång och avgörande process, och det är helt normalt att känna sig lite orolig. Det är därför vårt team av engagerade designers är redo att erbjuda dig en personlig kundservice både innan och efter att du har köpt din ring. Av den anledningen är vi på Abelstedt stolta över att kunna leverera silverringar i de vackraste designerna, i bästa kvalitet och priserna är förstås bara en bonus för våra härliga kunder.

Hitta den perfekta presenten

Snabb och säker leverans

Abelstedt teamet packar och skickar dina smycken så att du har det säkert inom:

Sverige: 2-4 arbetsdagar
Europa: 2-4 arbetsdagar
Resten av världen: 5-7 arbetsdagar

Återvända inom 30 dagar – inga frågor!

I det osannolika fallet att du vill returnera några av dina nya Abelstedt-artiklar kan du returnera alla oanvända varor inom 30 dagar. Se vår retursida för mer information.

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies på denna webbplats för att anpassa din upplevelse och analysera vår trafik. Genom att klicka på 'Acceptera' samtycker du till användningen av alla cookies.

Julie Abelstedt
Vinn 4000 kr. av smycken
Jag ger bort en shoppingrunda varje månad till en lycklig Abelstedt Club-medlem. Anmäl dig nedan för att delta i den månatliga tävlingen.
Hitta din ringstorlek
Storlek Indre diameter (mm) Inre omkrets (mm) US storlek UK storlek
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Hur man mäter

Bandmetoden

1. Ta tag i ett måttband, ett snöre eller en pappersremsa.

2. Vira den runt fingret du ska bära ringen på – om du skapar en ringstapel, fundera på var på fingret ringen ska sitta – och markera var den förenas med en penna.

3. Lägg ditt snöre eller pappersremsa på en plan yta och mät längden upp till märket med hjälp av en linjal. Använd tabellen ovan för att matcha måttet till närmaste Abelstedt ringstorlek.

Measure finger for ring size

Mät en existerande ring

1. Välj en ring som redan passar fingret bra.

2. Mät ringens innerdiameter i millimeter (mm).

3. Använd måtttabellen ovan för att matcha storleken på din ring till närmaste Abelstedt storlek i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt presenttips

  • If you’re between sizes, go for the larger size if the ring is wide and the smaller size if the ring is narrow.
  • There’s not a large difference between two subsequent sizes on the size chart. If in doubt, go with your gut. You can always exchange the size through our easy returns process.

Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett mail till oss.

Hitta din ringstorlek
Storlek Inre diameter (mm) Inre omkrets (mm) US storlek UK storlek
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Hur man mäter

Bandmetoden

1. Ta tag i ett måttband, ett snöre eller en pappersremsa.

2. Vira den runt fingret du ska bära ringen på – om du skapar en ringstapel, fundera på var på fingret ringen ska sitta – och markera var den förenas med en penna.

3. Lägg ditt snöre eller pappersremsa på en plan yta och mät längden upp till märket med hjälp av en linjal. Använd tabellen ovan för att matcha måttet till närmaste Abelstedt ringstorlek.

Measure finger for ring size

Mät en existerande ring

1. Välj en ring som redan passar fingret bra.

2. Mät ringens innerdiameter i millimeter (mm).

3. Använd måtttabellen ovan för att matcha storleken på din ring till närmaste Abelstedt storlek i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt presenttips

  • If you’re between sizes, go for the larger size if the ring is wide and the smaller size if the ring is narrow.
  • There’s not a large difference between two subsequent sizes on the size chart. If in doubt, go with your gut. You can always exchange the size through our easy returns process.

Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett mail till oss.

Du går miste om
Black Friday
30% RABATT PÅ ALLT
Prenumerera för tidig tillgång till rean.
Tack!
Du har nu tidig tillgång.
Kopiera rabattkoden nedan och få 30% rabatt på hela butiken!
BF100
black friday banner
Få 10% rabatt på första köp
Få tillgång till nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

10 % rabatt på ditt första köp - inget minimibelopp
Tack för att du är en del av vår smyckesvärld!
Kopiera rabattkoden nedan och få 10% rabatt på ditt första köp.
105ABEC