30-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 75 kr - Gratis över 1400 kr -

Läs mer

★★★★★ Trustpilot

Om oss

Vår passion är överraskningens ögonblick

Sedan Abelstedt grundades 2015 i Köpenhamn, Danmark, har vi erbjudit inspirerande individualitet och en speciell passion för detaljer. Från början har våra skapelser överträffat våra kunders förväntningar varje gång de har packat upp sina unika smycken från den berömda Abelstedt Blue-asken.

Hos Abelstedt sätter vi ständigt standarden för revolutionerande smyckesdesigner som skiljer sig inte bara till utseende, utan också i kvalitet och sättet de skapas på. Vi ser smycken som en konstform, som ligger nära våra hjärtan och har varit kärnan i Abelstedts vision, från design- och hantverksprocessen till att smycket levereras i dina händer eller som present till den nya glada ägaren av ett Abelstedt-smycke.

Smycken som hantverk i handgjord kvalitet

Abelstedts smycken är inte bara vackra, iögonfallande och unika – de är också gjorda i oöverträffad kvalitet. Våra experthantverkare, belägna i den förtrollande smyckeshuvudstaden Hong Kong, skapar och dekorerar alla smycken och sätter i Abelstedts välkända vita och färgade kristaller, diamanter eller safirer för hand. Därför kan vi med säkerhet säga att varje smycke är unikt på sitt eget sätt och att smyckena håller i årtionden så att de länge kan bäras med kärlek och beundran. Du kan läsa mer om vår process under Hantverk.

Beroende på kollektion är Abelstedts smycken för kvinnor stolt gjorda av rena ädelmetaller av silver, guld och vitt guld, och prydda med kristaller, diamanter och safirer. Utforska vår samling av ringarförlovningsringarvigselringararmbandörhängen, och halsband. För män har vi också nyligen utvidgat med en samling eleganta och extremt robusta herringar i tungsten – den mest reptåliga metall man känner till. Om du letar efter ringar för par har vi sammanställt våra rekommendationer under kategorin ringar för par.

Vår Kunden Först-filosofi

Vi är övertygade om att våra kunder förtjänar ett fantastiskt urval, enkel information och legendarisk service. Vi har arbetat hårt för att bygga upp ett team av passionerade smyckesexperter som alltid sätter kunden först. Vi strävar efter att vara ditt favoritsmyckesmärke för livet.

Våra smycken har blivit kända som perfekta att ge bort som present, och vi är stolta över detta när vi gör de bästa presenterna du kan tänka dig. Av den anledningen vet vi att det kan vara svårt att hitta det perfekta smycket i rätt prisklass. Lyckligtvis har vi vår presentavdelning där du hittar våra bästa rekommendationer uppdelade i prissegment. Dessutom är vår kundtjänst tillgänglig fram till midnatt måndag-lördag där du kan chatta med oss direkt. Vi är redo att svara på alla dina frågor.

Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett e-postmeddelande till oss.

Säkrade transaktioner
Vi använder säker krypteringsteknik när vi överför och tar emot kundinformation.

Retur & byte

Alla köp gjorda hos Abelstedt kan returneras eller bytas inom 30 dagar.

Leveransinformation

Abelstedt teamet packar och skickar dina smycken så att du har det säkert inom:

Sverige: 2-4 arbetsdagar
Europa: 2-4 arbetsdagar
Resten av världen: 5-7 arbetsdagar

Vi erbjuder gratis frakt för alla beställningar över 1400 kr.

Två års garanti

Ditt köp inkluderar två års garanti. Abelstedt är registrerat hos danska Ädelmetallkontrollen vilket är en säker garanti för renheten och kvaliteten på Abelstedts guld och silver.

Julie Abelstedt
Vinn ett 3.000 kr presentkort
Jag ger bort en shoppingrunda till en lycklig Abelstedt Club-medlem varje månad. Prenumerera helt enkelt nedan för att automatiskt delta i dragningen.
Kärlek, Julie Abelstedt.

Inspiration

Abelstedts värld