30-dagars returpolicy

2-4 dagars leverans - se alternativ

Enkel retur och byte

Recensioner

Sophie L.

Jag älskar mina nya smycken från Abelstedt!! Smyckena är ännu vackrare i verkligheten! Kundtjänsten är på topp – det var ett litet problem med låset på ett armband – jag skrev onsdag kväll, fick svar torsdag morgon och fick ett nytt armband levererat på fredagsmorgonen samt en returetikett för det andra armbandet. Jag kommer definitivt att köpa smycken härifrån igen – det gjorde jag faktiskt precis 🙂

5-stjärnig recension

Martin N

Under mina 25 år har jag aldrig upplevt bättre service än den Abelstedt har gett min fästman och jag! Det är långt ifrån sista gången jag handlar här!

De har svarat snabbt och korrekt, före, under och efter köpet. Produkterna är sublima, med bra kvalitet. Allt som allt en 12/10-upplevelse härifrån.

5-stjärnig recension

Christina

Jag älskar min ring!! ❤️

5-stjärnig recension

Sofia

Det var ett litet fel på en av ringarna jag hade beställt. Det gick inte att rätta till felet utan att det blev synligt och ringen var slutsåld i min storlek. Jag fick därför en riktigt fin present som kompensation, vilket var en riktigt fin lösning. De bryr sig mycket om kundservice och går långt för att lösa saker på ett eller annat sätt. Mycket tillmötesgående och svarar snabbt. Smyckena är verkligen vackra och till rimliga priser.

5-stjärnig recension

Carolina Larsson

Jag är väldigt nöjd med behandlingen jag fick av Abelstedt. De hade inte produkten jag köpte på lager som ett misstag så de skickade en extra present till mig när jag fick mitt armband. Jag älskar det! 😍💪🏻

5-stjärnig recension

Loui

Mitt paket blev lite försenat så jag fick ge det i present efter födelsedagen. Men jag gillar hur lätt det är att handla i butiken och min kusin älskade hennes nya örhängen. De är verkligen vackra och av hög kvalitet.

4-stjärnig recension

Susanna Wikstrom

Jag är helt förälskad i Abelstedts produkter. Köpte min första ring den här månaden och den är underbar

5-stjärnig recension

Melissa Almqvist

Abelstedt har vackra smycken som helt lever upp till deras beskrivning. Jag älskar min ring och mina örhängen och tar aldrig av dem! ❤️

5-stjärnig recension

Mikael

Jag fick fantastisk service när jag hittade ett fint jubileumshalsband till min kärlek!

5-stjärnig recension

Bianca

Snabb leverans och fantastiska smycken!

5-stjärnig recension

Johan P

Bra hemsida och snyggt märke

5-stjärnig recension

Kristian

Ett fel hade uppstått, så att produkten jag beställde inte markerades som slutsåld. Därför blev leveranstiden givetvis längre än angivet. Jag blev dock kompenserad med ett fint extrasmycke

4-stjärnig recension

Kristina

När jag hade tappat en sten i min kontaktade jag Vibholm som jag köpt ringen av. Men eftersom de inte längre säljer sitt varumärke skrev jag till Abelstedt (kl. 23). Jag fick svar redan nästa morgon. Där de erbjöd mig att jag kunde få en ny ring för samma pris.

Absolut sublim kundservice! Jag kan till 100% rekommendera att du köper dina smycken från Abelstedt – mycket fler än 5 stycken ⭐️ härifrån

5-stjärnig recension

Alberta

Jag lämnade tillbaka en annars otroligt vacker ring över sommaren. Tyvärr var den visuellt för stor för min hand. Sommaren gick och jag hade fortfarande inte fått pengarna tillbaka. Jag skickade ett enda mejl till Abelstedt under helgen och i söndags hade jag redan fått svar och ursäkt för felet. Kort därefter återbetalades beställningen och pengarna återfördes till mitt konto. Otroligt snabb service! Bara goda ord härifrån 👏🏼

5-stjärnig recension

Kasper K.

Jag har bara fina ord att säga om Abelstedt. Bra service och webbplats!

5-stjärnig recension

Otto van der Meer

Fantastiska produkter och utmärkt service!
Kommer inte att tvivla på att köpa igen.

5-stjärnig recension

Kelf

Perfekt, precis som jag förväntade mig

5-stjärnig recension

Peter F

Mycket fina och snygga smycken. Vi har köpt ringar, halsband och örhängen. God kvalitet.

5-stjärnig recension

Diana Schulian

I april 2022 köpte jag ett armbandsarmband med hästarmband.

Efter bara några få användningstillfällen började låset att öppnas. Jag uppmärksammade Abelstedt på detta i juni 2022. De svarade att ”det lilla silverspännet kan vara lite ömtåligt eftersom det är mycket tunt och silver är lika mjukt som guld och vitguld. Så försök att trycka det försiktigt uppåt eller nedåt, beroende på i vilken riktning det har pressats ur form.”

Det lilla spännet är mycket tunt och ömtåligt, men jag försökte trycka tillbaka det försiktigt på plats utan att det gick sönder. Detta fungerade dock inte, så armbandet skickades för reparation. Jag fick tillbaka den och fick veta att ”våra guldsmeder har bara dragit den lite hårdare på ena sidan, eftersom den hade tryckts ner. Du behöver bara trycka tillbaka den på plats om den lossnar igen.”

Jag är mycket missnöjd med att ha ett armband som kostade runt 2 000 kr. som inte kan hållas stängd utan att man hela tiden måste trycka tillbaka den på plats, och särskilt när Abelstedt inte erkänner problemet.

Så om du överväger att köpa en Equestrian-armband från Abelstedt bör du vara medveten om problemet med spänningsmekanismen.

Jaafar Issa

En av de bästa kundtjänsterna du någonsin kommer att få. De svarar snabbt och hittar de bästa lösningarna som passar dig bäst. Bokstavligen det bästa.

5-stjärnig recension

Lollo

Så vacker ring! Och paketet var en bra överraskning. Ringen passar perfekt och känns fantastisk. Jag är så glad att jag hittade den här sidan och att leveransen tog mindre än en vecka från Danmark till Sverige. Jag rekommenderar starkt denna sida och kommer att köpa fler smycken i framtiden.

5-stjärnig recension

Oxana

Vi beställde vigselringar den 4 november runt 15:30. På webbplatsen står det att om du beställer före kl. 16 skickas din beställning samma dag. Leveranstiden för ringarna var 1-3 arbetsdagar.
Spårningsinformationen visade dock att vårt paket registrerades hos PostNord den 5 november, men att varan inte hade skickats från säljaren.
Jag kontaktade säljaren via e-post den 9 november. Först därefter, 5 dagar efter beställningen, skickades våra ringar. Vi hade bara tur att Post Nord levererade snabbt, så vi fick ringarna före vårt bröllop.

Elias Lindqvist

Mycket nöjd med halsbandet och örhängena som jag beställde till min dam. Bra kvalitet och bra förpackning. Jag var också i kontakt med supporten och jag är mycket nöjd med deras service. Kom bara ihåg att beställa i tid, eftersom det kan ta några dagar längre tid än beräknat att skicka.

5-stjärnig recension

Diana Jensen

Jag fick en ring i fel storlek.
Men det löstes snabbt och professionellt av kundtjänsten.
Jag kommer definitivt att handla hos Abelstedt igen och skulle rekommendera det till andra.

5-stjärnig recension

Louise

Verkligen vacker ring. Passar perfekt i storleken.

5-stjärnig recension

Kit Langberg

Snabb leverans och fin förpackning.

5-stjärnig recension

Meeta

Fin produkt, bra pris och snabb leverans.

5-stjärnig recension

HANS MALSKÆR

Jag älskar alla Abelstedts vackra produkter. Deras service och leverans är SÅ perfekt och jag skulle rekommendera dem till alla, och jag kommer alltid att handla där. Jag hoppas att alla kommer att prova att handla där, Abelstedt är helt enkelt SÅ fantastiskt.

5-stjärnig recension

Hanne Bassøe

Ännu ett bra köp från Abelstedt. ALLTID NÖJD.

5-stjärnig recension

Britta Christensen

Fin ring, bra service.

5-stjärnig recension

Martin N

Under mina 25 år har jag aldrig upplevt bättre service än vad Abelstedt har gett min fästman och mig! Detta är långt ifrån sista gången vi handlar här!

De har svarat snabbt och korrekt före, under och efter köpet. Produkterna är sublima och av god kvalitet. På det hela taget är det en 12/10 upplevelse härifrån.

5-stjärnig recension

Therese S

Så himla nöjd. Så bra kundservice, rekommenderar verkligen ❤️

5-stjärnig recension

Anne Marie Lundshøj petersen

Jag beställde ett halsband för 1000,00 kr som en present till min dotter. Först fick jag veta att smyckena var på väg och Abelstedt tog ut pengarna från mitt konto. Några dagar senare fick jag ett mejl från dem om att smyckena tyvärr var slutsålda och att jag naturligtvis skulle få tillbaka mina pengar, men jag är verkligen ledsen över situationen.

Anja M. Scheel Jensen

Vackra ringar som alltid

5-stjärnig recension

Thirza Snijders

Snabb leverans!

5-stjärnig recension

Karen-Kaye Limbos

En riktigt bra ring och en bra service. 😍

5-stjärnig recension

Sarah Jakobsen Jakobsen

”Smyckena som jag fick är riktigt fina. Bra kvalitet och allt. Mycket vackra smycken! Jag är helt förälskad i dem! Det tog en dag och sedan kom mina varor jag hade beställt, men jag tyckte det var lite olyckligt att man betalar för mycket för frakt eftersom jag valde att få varorna skickade hem och inte hämta, men paketet hamnade på en paketeringsbutik. Jag tror att det kan ha skett ett misstag av er eller av fraktbolaget. Jag tyckte att det var lite olyckligt. Jag hoppas att jag nästa gång får mina varor till min dörr. Men på det hela taget är jag nöjd med smyckena.”

Gietandjelie Abdoel

Verkligen vackra smycken. Snyggt förpackad och skickades snabbt. Jag kommer definitivt att beställa fler smycken från din butik.
Tack Julie för din vackra samling.

5-stjärnig recension

Ken

Utmärkt service och personlig service. Fick en mycket bra kundtjänst som förlängde min retur med två månader för att min tjej skulle kunna ge sin feedback.
Förpackningen är helt underbar. Jag kommer definitivt tillbaka.

5-stjärnig recension

Muniira

Det bästa!!!!

5-stjärnig recension

Therese Ejenstam

Jag älskar designen, The sparkling och jag känner mig elegant

5-stjärnig recension

Elin gaarder jensen

”Superbra, eftersom det är första gången jag köper smycken av er. 👌💍♥️ Så kan inte säga så mycket mer just nu.”

5-stjärnig recension

Preben Simonsen

”Fantastiskt företag!

Vackra smycken av hög kvalitet till ett rimligt pris
Snabb leverans (1-2 dagar)
Super kundservice
Det är nu tredje gången jag beställer smycken från Abelstedt och varje gång blir jag positivt överraskad av deras service och produkt!

En varm rekommendation från mig.”

5-stjärnig recension

Gietandjelie Abdoel

Verkligen vackra smycken. Snyggt förpackad och skickades snabbt. Jag kommer definitivt att beställa fler smycken från din butik.
Tack Julie för din vackra samling.

5-stjärnig recension

Snabb och säker leverans

Abelstedt teamet packar och skickar dina smycken så att du har det säkert inom:

Sverige: 2-4 arbetsdagar
Europa: 2-4 arbetsdagar
Resten av världen: 5-7 arbetsdagar

Återvända inom 30 dagar – inga frågor!

I det osannolika fallet att du vill returnera några av dina nya Abelstedt-artiklar kan du returnera alla oanvända varor inom 30 dagar. Se vår retursida för mer information.

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies på denna webbplats för att anpassa din upplevelse och analysera vår trafik. Genom att klicka på 'Acceptera' samtycker du till användningen av alla cookies.

Julie Abelstedt
Vinn 4000 kr. av smycken
Jag ger bort en shoppingrunda varje månad till en lycklig Abelstedt Club-medlem. Anmäl dig nedan för att delta i den månatliga tävlingen.
Hitta din ringstorlek
Storlek Indre diameter (mm) Inre omkrets (mm) US storlek UK storlek
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Hur man mäter

Bandmetoden

1. Ta tag i ett måttband, ett snöre eller en pappersremsa.

2. Vira den runt fingret du ska bära ringen på – om du skapar en ringstapel, fundera på var på fingret ringen ska sitta – och markera var den förenas med en penna.

3. Lägg ditt snöre eller pappersremsa på en plan yta och mät längden upp till märket med hjälp av en linjal. Använd tabellen ovan för att matcha måttet till närmaste Abelstedt ringstorlek.

Measure finger for ring size

Mät en existerande ring

1. Välj en ring som redan passar fingret bra.

2. Mät ringens innerdiameter i millimeter (mm).

3. Använd måtttabellen ovan för att matcha storleken på din ring till närmaste Abelstedt storlek i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt presenttips

  • If you’re between sizes, go for the larger size if the ring is wide and the smaller size if the ring is narrow.
  • There’s not a large difference between two subsequent sizes on the size chart. If in doubt, go with your gut. You can always exchange the size through our easy returns process.

Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett mail till oss.

Hitta din ringstorlek
Storlek Inre diameter (mm) Inre omkrets (mm) US storlek UK storlek
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Hur man mäter

Bandmetoden

1. Ta tag i ett måttband, ett snöre eller en pappersremsa.

2. Vira den runt fingret du ska bära ringen på – om du skapar en ringstapel, fundera på var på fingret ringen ska sitta – och markera var den förenas med en penna.

3. Lägg ditt snöre eller pappersremsa på en plan yta och mät längden upp till märket med hjälp av en linjal. Använd tabellen ovan för att matcha måttet till närmaste Abelstedt ringstorlek.

Measure finger for ring size

Mät en existerande ring

1. Välj en ring som redan passar fingret bra.

2. Mät ringens innerdiameter i millimeter (mm).

3. Använd måtttabellen ovan för att matcha storleken på din ring till närmaste Abelstedt storlek i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt presenttips

  • If you’re between sizes, go for the larger size if the ring is wide and the smaller size if the ring is narrow.
  • There’s not a large difference between two subsequent sizes on the size chart. If in doubt, go with your gut. You can always exchange the size through our easy returns process.

Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett mail till oss.

Du går miste om
Black Friday
30% RABATT PÅ ALLT
Prenumerera för tidig tillgång till rean.
Tack!
Du har nu tidig tillgång.
Kopiera rabattkoden nedan och få 30% rabatt på hela butiken!
BF100
black friday banner
Få 10% rabatt på första köp
Få tillgång till nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

10 % rabatt på ditt första köp - inget minimibelopp
Tack för att du är en del av vår smyckesvärld!
Kopiera rabattkoden nedan och få 10% rabatt på ditt första köp.
105ABEC