30-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 75 kr - Gratis över 1400 kr -

Läs mer

★★★★★ Trustpilot

Hantverk

Alla Abelstedt-smycken, oavsett om det är ringar, diamantringar, armband, halsband eller örhängen, tas om hand under tillverkningen. Upptäck Abelstedts hantverk.
Play Video

Att skapa ett Abelstedt-stycke

Abelstedts smycken genomgår en avancerad designprocess från ritning till färdig skapelse.

Abelstedt har sedan starten strävat efter att skapa de mest värdefulla smyckena. Denna skyldighet är filosofin bakom Abelstedts hantverk och företaget gör sitt bästa för att ge dig en hållbar pjäs som glittrar i många år.

Ring crafting

Steg 1: Design

På Abelstedt ser vi till att sätta standarden för det allra finaste utseendet. Abelstedt strävar efter ett högklassigt utseende i varje enskild design.

Varje Abelstedt-verk börjar med ett utkast som görs för hand i en detaljerad design. Detta gör det möjligt för våra skickliga grafiska designers att förstå och förmedla varje detalj i en illustrerad 3D-modell (CAD).

Necklace craftsmanship
Flora ring craftsmanship

Steg 2: Skapande

Efter designprocessen konstrueras en form utifrån CAD och skissen. Alla Abelstedts smycken är tillverkade av ädelmetall, sterling silver (925) eller 14-18 karat guld eller vitguld.

Efter att formen har justerats poleras den för att skapa en blank yta som sedan pläteras med rhodium. De gnistrande stenarna sätts in med stadig hand. Varje sten limmas och sätts därefter på ett sätt som passar bäst för designen, vilket gör att stenen sitter säkert på sin plats.

Steg 3: Sista justering

Efter att varje detalj på smycket noggrant har granskats, kvalitetstestas varje smycke för att se till att det lever upp till Abelstedts filosofi om grundligt hantverk. Pjäsen är lasergraverade med Abelstedts varumärke samt 925 eller 14-18K för att ange smyckesstiftelsens högsta kvalitetsstandard.

Därefter lämnar verket verkstaden för att presenteras med glädje och förvåning av designern, hantverkaren och dig.

Necklace craftsmanship
Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett e-postmeddelande till oss.

Säkrade transaktioner
Vi använder säker krypteringsteknik när vi överför och tar emot kundinformation.

Retur & byte

Alla köp gjorda hos Abelstedt kan returneras eller bytas inom 30 dagar.

Leveransinformation

Abelstedt teamet packar och skickar dina smycken så att du har det säkert inom:

Sverige: 2-4 arbetsdagar
Europa: 2-4 arbetsdagar
Resten av världen: 5-7 arbetsdagar

Vi erbjuder gratis frakt för alla beställningar över 1400 kr.

Två års garanti

Ditt köp inkluderar två års garanti. Abelstedt är registrerat hos danska Ädelmetallkontrollen vilket är en säker garanti för renheten och kvaliteten på Abelstedts guld och silver.

Julie Abelstedt
Vinn ett 3.000 kr presentkort
Jag ger bort en shoppingrunda till en lycklig Abelstedt Club-medlem varje månad. Prenumerera helt enkelt nedan för att automatiskt delta i dragningen.
Kärlek, Julie Abelstedt.

Inspiration

Abelstedts värld