Snabb och säker leverans
Återvänd julklappar till 30/01-2023
★★★★★ Trustpilot

Våra löften för köp av diamanter och ädelstenar

När du köper ett diamant- eller ädelstenssmycke från Abelstedt ingår en livslång service. Från GIA-klassificeringsrapport för större diamanter, gratis omformning, gratis livstidsgaranti, gratis gravyr och 30 dagars returpolicy.

30 dagar för hantverk

Varje ädelstensring i guld och vitguld kräver 20 dagars tillverkningstid. Efter att ha tagit emot din beställning börjar våra hantverkare i Hong Kong arbetet med din nya ring. Varje ring är unik och tillverkad exklusivt för dig. Det betyder naturligtvis inte att vi inte erbjuder 30 dagars returrätt. Vi erbjuder gratis retur av din ädelstensring. Skicka oss ett e-postmeddelande så skickar vi dig en returetikett, utan kostnad och utan att ställa några frågor.

Silver ring hantverk
Diamantringar med färger

Produktgaranti

Vi står bakom kvaliteten på våra produkter. Därför är vi glada att kunna ge dig en livstidsgaranti på alla ädelstensringar. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

Vi ser till att alla ringar är fria från tillverkningsfel under hela den nya ringens livslängd. Varje ring kontrolleras noggrant före leverans. Om du tror att din vara har ett tillverkningsfel kan du kontakta oss, så inspekterar vi den omedelbart. Om din ring är skadad på grund av ett tillverkningsfel reparerar vi ringen omedelbart.

Förpackningsdetaljer

Din nya ring levereras i vår lyxiga Abelstedt-förpackning. Förlovningsringar levereras i en exklusiv ringlåda med ett vitt band. Ringlådan placeras säkert i en elegant presentationslåda där du hittar ditt kvitto och varor som den berömda lilla Abelstedt Travel Pouch med mera. Vår försäkrade transportkartong kommer inte att glida bort vad som finns inuti. Ditt paket skickas i en diskret förpackning så att både posten och din älskade inte märker vad som finns i paketet.

Abelstedt förpackning av diamantringar
Abelstedt diamantringar

Gratis gravyr

Få ett personligt meddelande ingraverat i din ring. Varje modell i vår samling av ädelstenar kan graveras med bokstäver, ett datum eller ett sött kärleksbudskap. Gravering sker på vår bekostnad. Vi kontaktar dig efter köpet för att höra vilken personlig fras du vill ha i din ring.

Att hitta den perfekta storleken

Om du någonsin är osäker på om det är hennes eller din perfekta storlek kan du kolla in vår guide för ringstorlekar eller få en gratis ringstorleksmätare. Och om storleken tyvärr inte är den rätta, låt dig inte stressas av detta. Vi erbjuder kostnadsfri omformning av din ring inom vårt rekommenderade storleksintervall under året efter köpet.

Diamantring i ringlåda
Ädelsten

Uppgradering av ädelstenar

Undrar du om du kan uppgradera din ring till en större safir eller diamant i framtiden?

Självklart kan du det.

Vi erbjuder gärna alla uppgraderingar som du önskar. Oavsett om det handlar om en diamant i stället för safir, en större safir eller något annat. Vi kan också när som helst byta ut storleken mot en större storlek i framtiden om den blir för liten eller för stor.

Shoppa efter kategori

Du går miste om
Black Friday
30% RABATT PÅ ALLT
Prenumerera för tidig tillgång till rean.
Tack!
Du har nu tidig tillgång.
Kopiera rabattkoden nedan och få 30% rabatt på hela butiken!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabatt på första köp
Få tillgång till nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

10 % rabatt på ditt första köp - inget minimibelopp
Tack för att du är en del av vår smyckesvärld!
Kopiera rabattkoden nedan och få 10% rabatt på ditt första köp.
105ABEC