30-dagars returpolicy

2-4 dagars leverans - se alternativ

Enkel retur och byte

Allt du behöver veta om guldringar för kvinnor

Här är en komplett guide om guld, vitguld och guldförstärkt guld/förgyllt silver.
av
Julie Abelstedt
Grundare av Abelstedt

Här är en komplett guide om guld, vitguld och guld vermeil / guldpläterade silverföremål.

Dekorera din hand med en unik 18 karat guldpläterad ring. Vi erbjuder ett stort urval av guldringar. Alla våra ringar i kollektionen för guldpläterade ringar är tillverkade av 925 sterling silver och pläterade med 10 mikron guld. 10 mikrometer är en mycket tjock beläggning som får juvelerarna att öppna öron och ögon. Vi är kända för vår höga plätering. Den normala pläteringen är 3-5 mikroner, medan vår plätering är 10 mikroner. Vi använder också e-coating på våra vermeil smycken för att plätering ska hålla längre. E-coating är ett slags regnrock som skyddar plätering från slitage.

Hur länge håller Vermeil/Plated Gold Ring?

Detta kan variera beroende på hur du tar hand om din pläterade ring. Man brukar säga att om en guldring i vermeil används ofta börjar den bli silverfärgad efter sex månader. Detta sker ofta med en beläggning på 3-5 mikrometer.

Om du tar hand om din guldpläterade ring (vilket innebär att du tar av den när du kommer i kontakt med vatten, parfym och andra vätskor) och tar av dig ringen när du idrottar eller gör andra aktiviteter som kan skada din guldpläterade ring, kommer den definitivt att hålla längre än 12 månader, och helst för livet.

Är guldpläterade ringar äkta guld?

Svaret är ja. Våra guldpläterade ringar är gjorda av äkta silver och sedan pläterade med äkta guld. Ringen är dock inte tillverkad av 100 % guld. Pläteringen gör det möjligt att skapa en ring som ser ut som en guldring, men till ett mycket lägre pris. Basmetallen (sterling silver) är billigare än guld, men är fortfarande en ädelmetall. Guldpläterade ringar i sterlingsilver är därför ett kvalitetspläterat smycke i stället för t.ex. stål eller koppar.

När du köper en guldpläterad ring betyder det att det bara finns guld på ringens yta. En ring i vermeil finns i många olika kvaliteter. Det är inte bara basmetallen som avgör kvaliteten. Hur tjock beläggningen är har också stor betydelse. Om ringen är belagd med ett tjockt lager av guld kommer ringen att behålla sin beläggning under längre tid.

Kan en guldpläterad ring missfärga ditt finger?

Abelstedts guldpläterade ringar kan inte missfärga ditt finger. Anledningen till detta är att basmetallen är äkta silver och inte falsk metall som koppar eller andra metaller som kan ge fläckar på fingret.

Hur du stylar din guld Vermeil Ring för kvinnor

En guldpläterad ring eller kanske till och med två på varje hand ger ett vackert och glittrande utseende. Guldpläterade ringar för damer hittar du hos Abelstedt i alla varianter och utföranden. En ring i guld vermeil till dig själv eller till flickan i ditt liv är en självklar presentidé. Damringar i guld finns i olika stilar och storlekar på nätet. Om du letar efter guldringar till en fest kan du säkert hitta en ring som får alla att vända på huvudet. Om du är mer intresserad av en snygg design kan du ta en titt på våra bandringar i guld för kvinnor.

Om du letar efter en guldring som kan matcha alla andra ringar som du har hemma i ditt smyckeskrin kan du definitivt hitta den här. Kvinnoringar i guld kan vara mycket iögonfallande. Det krävs en kvinna för att bära våra härliga ringar med stolthet. Mixa och matcha dina guldringar så att du får den guldlook du alltid drömt om. Eller gör din dam lycklig hemma med en ring i vacker presentförpackning.

Köp guldpläterade ringar för kvinnor på Abelstedt. Alla kvinnor borde äga en vacker ring i guld vermeil. En sådan ring kan ge en vacker kvinna mer skärpa och personlighet. Den varma guldfärgen på en fin kvinnas hand är iögonfallande.

För många år sedan var guldringar reserverade för bröllopsringar eller förlovningsringar, men idag bär alla kvinnor guldringar oavsett ålder, utseende eller status. Men om du funderar på att fria till din drömkvinna har vi ett helt urval av förlovningsringar som passar perfekt för detta. En guldring kan vara ett evigt minne och symboliserar kärlek. På Abelstedt tillverkar vi även specialkonstruktioner. Vi tillverkar dock endast specialdesignade damringar i 14- och 18 karat guld och vitguld med diamanter och ädelstenar. Här hittar du våra diamant- och guldringar.

Att sätta ihop flera ringar och skapa en personlig komposition kan vara oerhört vackert men kan också bli för mycket för en liten fin kvinnas hand. Kombinera därför dina guldringar med ett fint halsband, armband eller ett par vackra örhängen här hittar du vår kategori med alla smycken.

Varje guldpläterad ring från var och en av våra fem olika kollektioner är utformad i en tidlös stil. När du går på upptäcktsfärd för att hitta din nya guldpläterade ring kommer du att uppleva ett unikt urval i spännande kvalitet. Vi är kända för vår unika formgivning av våra smycken i vermeil, och våra präntarbeten, som håller varje enskild sten på plats, skapas med lugn hand av våra skickliga juvelerare i Hongkong.

Våra guldringar finns i 7 olika storlekar. Om din ringstorlek ligger mellan de storlekar vi erbjuder rekommenderar vi att du går en storlek ner om du vill ha en tunn ring och en storlek upp om du vill ha en bred guldring. Om du är osäker på din storlek kan du se vår storleksguide här. I länken kan du hitta din egen ringstorlek, men också hitta de storlekar som passar din älskade utan att hon får reda på det.

Din nya guldring från Abelstedt kommer att vara bekväm att bära alla dagar i veckan. Kom dock ihåg att behandla dina guldringar med försiktighet – särskilt om du väljer en guldpläterad silverring. Läs vår guide om hur du monterar och rengör din nya guldring.

Vår populära guldpläterade silverkollektion består av en 10 mikron-beläggning, vilket är en beläggning som är mer än dubbelt så stor som den som normalt används av danska smyckesmärken. Vi är specialister på guldringar och det är därför viktigt för oss att leverera guldringar med en kvalitet som är över standard, så att du kan vara säker på att du inte blir besviken efter att ha använt din nya ring en tid.
Vårt urval av guldringar finns med både handgjorda cubic zirconia, diamanter och safirer. Kubisk zirkonia är en mycket hård sten och tål därför mycket.

Guldringar är ofta det bästa valet bland danskarna, eftersom guld värmer vår ljusa hud. Guldringar har länge varit den mest föredragna metallen. Egyptierna och romarna var några av de första som smyckade sig med extrema mängder guld – allt från guldringar till stora guldhalsband. Guld är inte billigt, men med tiden har det blivit lättare att skapa guldringar som inte har samma vikt som tidigare, genom att använda mindre guld och därmed sänka priset på varje guldring.

En guldring är den perfekta presenten till den du älskar. Om du vill ha en guldring som symboliserar kärlek kan du utforska våra hjärtringar från Loving-kollektionen. Om du vill ge din älskling en guldring kan du enkelt hitta en förlovningsring i guld här. En av våra mest populära guldringar för förlovning är vår solitärring i guld och vår guldring med sex stift. Varje flicka borde äga en guldring från Abelstedt, och om hon inte är så mycket för det traditionella är vi säkra på att hon kan hitta något unikt som passar henne perfekt. Ge henne en guldring från en av våra kollektioner och hon kommer aldrig att glömma det ögonblick då hon fick sin drömguldring av dig.

Abelstedt erbjuder billiga guldringar

Om du är en stark och vacker flicka bör du ha en ring som matchar din skönhet. En strålande ring från Abelstedt får din hand att glänsa. Om du letar efter en fin och feminin guldring hittar du den här. Hos Abelstedt kan varje flicka hitta det hon söker, oavsett om det handlar om massivt guld eller guldpläterade ringar. En guldring kommer alltid att pryda en flicka oavsett ålder, kön och utseende.

Vi erbjuder billiga guldringar för den eleganta och söta tjejen som vill uttrycka sin stil med ringar, örhängen, armband eller kanske ett halsband. På hennes sida hittar du både 14-karat och 18-karat guldringar och även guldpläterade silverringar. Guldplätering ger en extra krydda till detta smycke, utan att det blir för dyrt.

Det är svårt att hitta fingerringar för flickor av god kvalitet nuförtiden, utan att det blir för dyrt. På Abelstedt har vi brutit ner detta och valt att skapa fem olika kollektioner av ringar, skapade av skickliga och tekniska juvelerare som vet hur man skapar det bästa resultatet i guldringar för flickor – och guldpläterade guldringar. Pläterade guldringar är mycket populära bland unga tjejer, inte bara på grund av priset utan också på grund av den tidlösa smarta looken som de ger. Du kommer därför definitivt att få många komplimanger från andra tjejer för din nya guldring.

Guldringar för män

Guldpläterade ringar för män kan köpas online på Abelstedt. Vi erbjuder ett stort urval av guldringar för män. Både breda, tunna och i olika stilar. Oavsett om det är en vigselring eller en vanlig guldring för män för vardagligt bruk kan du hitta den hos oss. Våra guldringar för män består av volfram som är pläterat med guld. Vår beläggning består av en jonbeläggning och håller därför herrguldet fantastiskt vackert under otroligt lång tid.

En guldring som gåva

Våra guldringar från Oxford-kollektionen och Loving-kollektionen måste vara den perfekta alla hjärtans dagspresenten, mors dagspresenten eller en gåva till sig själv. Vi erbjuder guldringar, förlovningsringar i guld, vigselringar i guld och många andra typer av guldringar.

Gå med i Julie Abelstedts smyckesvärld
Nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

Senaste Stories

Snabb och säker leverans

Abelstedt teamet packar och skickar dina smycken så att du har det säkert inom:

Sverige: 2-4 arbetsdagar
Europa: 2-4 arbetsdagar
Resten av världen: 5-7 arbetsdagar

Återvända inom 30 dagar – inga frågor!

I det osannolika fallet att du vill returnera några av dina nya Abelstedt-artiklar kan du returnera alla oanvända varor inom 30 dagar. Se vår retursida för mer information.

Vi värdesätter din integritet

Vi använder cookies på denna webbplats för att anpassa din upplevelse och analysera vår trafik. Genom att klicka på 'Acceptera' samtycker du till användningen av alla cookies.

Julie Abelstedt
Vinn 4000 kr. av smycken
Jag ger bort en shoppingrunda varje månad till en lycklig Abelstedt Club-medlem. Anmäl dig nedan för att delta i den månatliga tävlingen.
Hitta din ringstorlek
Storlek Indre diameter (mm) Inre omkrets (mm) US storlek UK storlek
XXXS 16.3 52 6 L
XXS 17.0 54 7 N
XS 18.0 57 8 P
S 18.8 60 9 R
M 19.6 62 10 T
L 20.4 65 11 V
XL 21.2 67 12 X
XXL 21.8 70 13 Z
Hur man mäter

Bandmetoden

1. Ta tag i ett måttband, ett snöre eller en pappersremsa.

2. Vira den runt fingret du ska bära ringen på – om du skapar en ringstapel, fundera på var på fingret ringen ska sitta – och markera var den förenas med en penna.

3. Lägg ditt snöre eller pappersremsa på en plan yta och mät längden upp till märket med hjälp av en linjal. Använd tabellen ovan för att matcha måttet till närmaste Abelstedt ringstorlek.

Measure finger for ring size

Mät en existerande ring

1. Välj en ring som redan passar fingret bra.

2. Mät ringens innerdiameter i millimeter (mm).

3. Använd måtttabellen ovan för att matcha storleken på din ring till närmaste Abelstedt storlek i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt presenttips

  • If you’re between sizes, go for the larger size if the ring is wide and the smaller size if the ring is narrow.
  • There’s not a large difference between two subsequent sizes on the size chart. If in doubt, go with your gut. You can always exchange the size through our easy returns process.

Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett mail till oss.

Hitta din ringstorlek
Storlek Inre diameter (mm) Inre omkrets (mm) US storlek UK storlek
XXS 15.3 48 4.5 I
XS 15.9 50 5.5 K
S 16.5 52 6 L
M 17.3 54 7 N
L 17.7 56 7.5 O
XL 18.5 58 8.5 Q
XXL 19.1 60 9 S
Hur man mäter

Bandmetoden

1. Ta tag i ett måttband, ett snöre eller en pappersremsa.

2. Vira den runt fingret du ska bära ringen på – om du skapar en ringstapel, fundera på var på fingret ringen ska sitta – och markera var den förenas med en penna.

3. Lägg ditt snöre eller pappersremsa på en plan yta och mät längden upp till märket med hjälp av en linjal. Använd tabellen ovan för att matcha måttet till närmaste Abelstedt ringstorlek.

Measure finger for ring size

Mät en existerande ring

1. Välj en ring som redan passar fingret bra.

2. Mät ringens innerdiameter i millimeter (mm).

3. Använd måtttabellen ovan för att matcha storleken på din ring till närmaste Abelstedt storlek i mm.

Measure ring size
Abelstedt Blue Box

Abelstedt presenttips

  • If you’re between sizes, go for the larger size if the ring is wide and the smaller size if the ring is narrow.
  • There’s not a large difference between two subsequent sizes on the size chart. If in doubt, go with your gut. You can always exchange the size through our easy returns process.

Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett mail till oss.

Du går miste om
Black Friday
30% RABATT PÅ ALLT
Prenumerera för tidig tillgång till rean.
Tack!
Du har nu tidig tillgång.
Kopiera rabattkoden nedan och få 30% rabatt på hela butiken!
BF100
black friday banner
Få 10% rabatt på första köp
Få tillgång till nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

10 % rabatt på ditt första köp - inget minimibelopp
Tack för att du är en del av vår smyckesvärld!
Kopiera rabattkoden nedan och få 10% rabatt på ditt första köp.
105ABEC