30-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 75 kr - Gratis över 1400 kr -

Läs mer

★★★★★ Trustpilot

Hur du hittar hennes ringstorlek utan att hon vet om det

Att hitta ringstorleken för din flickvän, mamma, dotter eller någon annan som du tycker om när det ska vara en överraskning kan kännas som en svår uppgift. Abelstedt gör det dock enkelt för dig.
av
Julie Abelstedt
Grundare av Abelstedt

På Abelstedt får vi ofta frågor från våra älskade kunder om hur de kan ta reda på sin flickväns, mammas och dotters ringstorlek utan att de vet om det. I den här artikeln delar vi med oss av några av våra bästa tips och tricks.

Få den kostnadsfria Abelstedt Ring Sizer

Det här är din lyckodag! På Abelstedt vet vi hur viktigt det är att få rätt storlek första gången, särskilt när det gäller gåvor. Det är därför vi erbjuder dig att skicka vår kostnadsfria ringmätare så att du snabbt och enkelt kan räkna ut din ringstorlek hemma. Allt du behöver göra är att betala för frakten, så skickar vi din gratis Abelstedt Ring Sizer direkt. Få din gratis Abelstedt Ring Sizer här.

Det fina med den solida Ring Sizer är att när den sätts på fingret är den helt hård som en riktig ring, så du kan hitta storleken med 100 % noggrannhet när den sitter bekvämt och du fortfarande kan ta av den.

Låna en av hennes ringar (för en stund)

Detta är den metod som du måste vara mest försiktig med, eftersom den kan slå tillbaka på dig. Se till att du tar den ring som hon brukar ha på ett finger av samma storlek som hon ska ha ringen du ska köpa till henne på. Här är ringfingret oftast det bästa alternativet.

När du har tagit ringen, använd vår utskrivbara Abelstedt Size Guide för att mäta ringen genom att placera den på de svarta cirklarna tills en av dem syns tydligt runt ringens inre kant.

Om du inte kan skriva ut storleksguiden kan du också ta ett papper och rita en cirkel på insidan av ringen. Gör detta flera gånger för att se till att ringspåren ser konsekventa ut. Räkna sedan ut diametern i mm och jämför den med de diametrar som anges i Abelstedts storleksguide ovan.

Fråga hennes vänner

En annan metod är att fråga en av hennes vänner, eftersom flickor ibland har denna information om varandra. Om hon inte gör det kanske du kan övertala henne att ta med din flickvän på smyckesshopping och ta reda på hennes ringstorlek hos ett proffs för att sedan rapportera storleken till dig.

När du är på en fest

Om du är på en sammankomst och en av din flickväns vänner bär en ring, be hennes väninna att låta din flickvän prova ringen. På så sätt får du ett bra utbud och en bra grund att utgå ifrån. Det kan låta dumt, eftersom chansen att hon hittar rätt storlek är liten, men det är faktiskt en mycket effektiv metod. Du kan också passa på att fråga vad hon tyckte om sin väns ring (privat) för att försöka få en känsla för vilken typ av ring hon gillar.

Var diskret

Om du fortfarande vill ta reda på hennes ringstorlek direkt från henne, fråga din flickvän på ett subtilt och smidigt sätt genom att låtsas att du vill köpa en ring till din mamma, syster, moster osv. Se till att det är någon vars händer är ganska lika din flickväns. Fråga henne lättvindigt vad hon har för ringstorlek som referens.

Intressanta fakta om ringstorlek

  • Den vanligaste ringstorleken för kvinnor är S/52 eller M/54.
  • Bredare ringar har en bättre passform än tunnare band.
  • Vi skickar gärna vår kostnadsfria Abelstedt Ring Sizer till dig, så att du kan mäta din ringstorlek mycket exakt.

Vad händer om jag inte kan komma fram till storleken?

Satsa bara på ditt mod och oroa dig inte om du råkar beställa fel storlek. På Abelstedt erbjuder vi en 30 dagars returpolicy, så det är bara att skicka tillbaka ringen till oss så byter vi ut storleken gratis.

Nu är du redo att hitta den perfekta ringen för henne.

Gå med i Julie Abelstedts smyckesvärld

Nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

Gå med i Julie Abelstedts smyckesvärld
Nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

Senaste Stories

Dina Black Friday frågor besvarade
Black Friday 2022 kommer att bli en enorm.
Vad du bör veta innan du köper en förlovningsring
Här är allt du behöver veta innan du köper en förlovningsring - från storlek, pris och material.
Den ultimata guiden till förlovningsringar
Att köpa en förlovningsring kan vara en skrämmande uppgift. I den här ultimata guiden om förlovningsringar går jag igenom allt du behöver veta innan du köper hennes perfekta ring.
Den ultimata guiden till örhängen
Vissa kvinnor bär örhängen varje dag, medan andra bara bär dem vid speciella tillfällen. Oavsett vilket tillfälle det handlar om, här är din ultimata guide för att hitta det perfekta paret örhängen.
Idéer till förslag: 27 sätt att föreslå din partner
Öppna ditt hjärta och ge din partner den största kärleksförklaringen någonsin.
De mest populära förlovningsringarna enligt våra uppgifter
Min senaste undersökning visade några förväntade och några överraskande resultat.
Till din tjänst

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till. Chatta med oss live eller skicka ett e-postmeddelande till oss.

Säkrade transaktioner
Vi använder säker krypteringsteknik när vi överför och tar emot kundinformation.

Retur & byte

Alla köp gjorda hos Abelstedt kan returneras eller bytas inom 30 dagar.

Leveransinformation

Abelstedt teamet packar och skickar dina smycken så att du har det säkert inom:

Sverige: 2-4 arbetsdagar
Europa: 2-4 arbetsdagar
Resten av världen: 5-7 arbetsdagar

Vi erbjuder gratis frakt för alla beställningar över 1400 kr.

Två års garanti

Ditt köp inkluderar två års garanti. Abelstedt är registrerat hos danska Ädelmetallkontrollen vilket är en säker garanti för renheten och kvaliteten på Abelstedts guld och silver.

Julie Abelstedt
Vinn ett 3.000 kr presentkort
Jag ger bort en shoppingrunda till en lycklig Abelstedt Club-medlem varje månad. Prenumerera helt enkelt nedan för att automatiskt delta i dragningen.
Kärlek, Julie Abelstedt.

Inspiration

Abelstedts värld