Snabb leverans och enkla returer
30 dagars returrätt
Live chat kundtjänst

Snabb leverans till hela världen

Njut av snabb och säker frakt och retur på alla beställningar till alla länder. Dessutom erbjuder vi flexibla leveransmetoder beroende på dina presentbehov.

Även om vi vanligtvis skickar din beställning inom samma dag, strävar vi efter att skicka alla beställningar inom två arbetsdagar från det att beställningen gjorts. Tillåt 0-2 arbetsdagar innan du får en bekräftelse på att paketet skickats och spårningsinformation.

Tull, skatter och avgifter

Abelstedt ansvarar inte för importavgifter, skatter, tullavgifter, mäklaravgifter eller andra avgifter som utfärdats av regionala myndigheter. Dessa avgifter är mottagarens ansvar och avgifterna betalas uteslutande till myndigheterna i fråga. Eftersom dessa avgifter och skatter skiljer sig åt mellan olika länder och regioner kan vi inte tillhandahålla en beräknad kostnad. För ytterligare information måste du kontakta ditt lokala tullkontor. Fraktavgifter och skatter återbetalas inte för paket som vägras på grund av moms/avgifter.

Retur eller byte?

Få returetikett

eller

Skriv ut returformulär till din egen frakttjänst

Returbehandling kan ta upp till en vecka.

Returadress

För snabbare service angående byte/retur, använd ovanstående returformulär som du kan skriva ut och skicka med ditt returpaket. Alternativt kan du bifoga en anteckning med samma information (ordernummer, orderdatum, namn, utbytesförfrågan, kontaktinformation). Skicka returpaketet till:

Abelstedt ApS
Finsensvej 4F, 2.7
DK-2000 Frederiksberg

Ingen personlig service på adressen.

Se till att du skickar produkterna med alla element inkluderade. Om du behöver byta storlek och de nya smyckena måste skickas till en annan adress än den första leveransadressen behöver vi namnet, telefonnumret och e-postadressen till personen på den adressen.

Retur och byt

  • Alla köp kan returneras inom 30 dagar
  • Endast köp som görs på abelstedt.se
  • För återbetalningar, se till att bifoga kvittot för ditt köp. Om inte kommer köpet att returneras.
  • Se till att du skickar ditt paket med distribution.