Snabb och säker leverans
Återvänd julklappar till 30/01-2023
★★★★★ Trustpilot

I Schweiz med Julie Abelstedt

Sommartid måste inkludera glittriga smycken och på min resa till Schweiz såg jag till att ta några bilder så att du kan se vilka smycken jag valde för den här sommarresan.
av
Julie Abelstedt
Grundare av Abelstedt

Vingårdar och eleganta smycken

Abelstedt A ringar

På min resa till Schweiz tog jag med mig alla mina favorit smycken som passar perfekt till den vackra naturen och landskapet i det fantastiska landet.

Några av de smycken som jag har burit mycket är Abelstedt A-ringen och Oxford bandringen. De känns tidlösa och passar till alla kläder. I sommar älskar jag särskilt smycken med en djärvare look som är bekväma att bära. Trots den ökade aktiviteten under min tid här i Schweiz väljer jag fortfarande att bära mina Oxfordringar som vanligt. Även om du är på semester kan du fortfarande fixa tråkiga kläder med rätt mängd smycken.

Jag älskar att ha många olika smycken att leka med och sätta ihop på vackra och glittrande sätt. När jag åker på semester försöker jag alltid ta med mig enkla och glittrande smycken som kan bäras ensamma för en enkel och elegant look, men som också kan sättas ihop för en mer sofistikerad och vacker look. Oavsett om jag vaknar upp och vill ha en romantisk och elegant känsla, något sofistikerat och feminint eller en bekväm och avslappnad look, vet jag att jag kan skapa vilken look som helst genom att på ett konstfullt sätt stapla de olika smycken som jag alltid bär vid min sida. Det ger mig möjlighet att njuta av varje ögonblick av min vackra semester här i Schweiz i vetskapen om att oavsett vad jag ska göra har jag alltid de perfekta smyckena för varje look och äventyr.

Blomma örhängen i guld

Tidlös design för en dag i vingårdarna

Abelstedt A armband

En av mina favoritsmycken är att stapla smycken med guld och gula stenar för en tidlös och elegant look.

Vid vårt härliga besök i vingårdarna staplade jag några av mina favoritarmband, Abelstedt A bangle och Sahara-armbandet, för att få ett mer ljust och sofistikerat uttryck för att fullborda hela min look. Som jag alltid säger: Det är alltid så att rätt smycken kan sätta pricken över i:et på en enkel outfit.

Sommarglitter och glädje

Julie Abelstedt i Schweiz

Även om den här sommaren inte liknar någon annan vanlig sommar har jag haft en underbar tid med några av mina kära omkring mig.

Jag har burit mina vackra, glittrande smycken under hela sommaren och de innehåller nu många nya, älskvärda minnen från den här speciella sommaren.

Jag hoppas att din sommar har varit full av kärlek och glitter.

Massor av kärlek,
Julie

Gå med i Julie Abelstedts smyckesvärld
Nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

Senaste Stories

Dina Black Friday frågor besvarade
Black Friday 2022 kommer att bli en enorm.
Vad du bör veta innan du köper en förlovningsring
Här är allt du behöver veta innan du köper en förlovningsring - från storlek, pris och material.
Den ultimata guiden till förlovningsringar
Att köpa en förlovningsring kan vara en skrämmande uppgift. I den här ultimata guiden om förlovningsringar går jag igenom allt du behöver veta innan du köper hennes perfekta ring.
Den ultimata guiden till örhängen
Vissa kvinnor bär örhängen varje dag, medan andra bara bär dem vid speciella tillfällen. Oavsett vilket tillfälle det handlar om, här är din ultimata guide för att hitta det perfekta paret örhängen.
Idéer till förslag: 27 sätt att föreslå din partner
Öppna ditt hjärta och ge din partner den största kärleksförklaringen någonsin.
De mest populära förlovningsringarna enligt våra uppgifter
Min senaste undersökning visade några förväntade och några överraskande resultat.

Shoppa efter kategori

Du går miste om
Black Friday
30% RABATT PÅ ALLT
Prenumerera för tidig tillgång till rean.
Tack!
Du har nu tidig tillgång.
Kopiera rabattkoden nedan och få 30% rabatt på hela butiken!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabatt på första köp
Få tillgång till nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

10 % rabatt på ditt första köp - inget minimibelopp
Tack för att du är en del av vår smyckesvärld!
Kopiera rabattkoden nedan och få 10% rabatt på ditt första köp.
105ABEC