Snabb och säker leverans
Återvänd julklappar till 30/01-2023
★★★★★ Trustpilot

24 timmar med Julie Abelstedt

Läs berättelsen om hur Julie organiserar sin dag för att väcka kreativitet och sköta den dagliga verksamheten i ett smyckesföretag.
av
Julie Abelstedt
Grundare av Abelstedt

När jag precis hade startat företaget bestod mina dagar ofta av 14 timmars design, ritningar, konstant finslipning av smycken, hantering av återförsäljare, samarbete med fabriken och mycket mer, men när företaget började växa verkar mina dagar ha förändrats mycket. Nu när kollektionen har mognat och onlineförsäljningen är den största delen av Abelstedt, har jag lite mer tid på dagarna att njuta av livet vid sidan av företaget.

Min dag

8 AM

Jag vaknar och städar ofta min lägenhet på Frederiksberg i Köpenhamn, och sedan kollar jag och svarar på e-post med en kopp te bredvid mig. Jag önskar att jag kunde bli bättre på att bara kolla mina mejl en gång på morgonen och en gång på kvällen för att se till att mina mejl inte dikterar min dag. Det är något som jag kommer att arbeta med.

9 AM

Jag äter min frukost så sent som möjligt eftersom jag ofta inte tycker om min frukost precis efter att jag vaknat. Just nu äter jag havregrynsgröt med kanel, jordnötssmör och bärkompott.

10 AM

Mer arbete vid datorn, ta emot telefonsamtal och kolla upp nästa leveranser till alla våra nya fina kunder.

KL. 14.00

Jag tog en promenad för att hämta mina två fosterhundar Gaja och Pingus, två cockerspanielhundar som nästan är som mina egna hundar – de är de bästa! Jag kan inte fullt ut uttrycka hur mycket kärlek de ger mig. De ger mig verkligen så mycket glädje och lugnar mig under dagen. Jag är för upptagen för att ha mina egna hundar förutom att jag reser mycket, så det här är det perfekta sättet för mig att fortfarande känna att jag har mina egna två fosterbarn.

Julie Abelstedt med hund


15.00

Sen lunch som alltid, om jag inte har ett möte eller lunch med en god vän. Mitt favoritställe för att äta lunch här i Köpenhamn är definitivt Café Promenaden som ligger precis intill den vackra Frederiksbergparken.

Café

15:30 PM

Jag försöker alltid att ägna minst en timme per dag åt att lära mig något nytt. Det kan vara allt från kamerakunskap till pianokoder – det varierar verkligen mycket. Just nu läser jag en bok som heter DotCom Secrets, en affärsbok som jag verkligen rekommenderar till alla som skapar eller äger ett företag.

17.00

Dags för mina pianolektioner med min söta pianistlärare! Det är som om jag går in i en annan värld när jag spelar. Definitivt mitt favoritinstrument.

KL. 18.00

Dags att gå och handla inför middagen med min älskade pojkvän Oliver.

20.00

Gå på drinkar med vänner. Mitt favoritställe för att ta en drink på fredagskvällen är baren Brønnum, som ligger bredvid Royal Theater i centrala Köpenhamn.

Brønnum bar

11 PM

Arbeta sent på kvällen. Jag känner mig ofta mest kreativ när det är sent på kvällen, då det råder tystnad och allt runt omkring mig står stilla.

0:30

Det är dags att sluta för dagen!

Massor av kyssar,
Julie

Gå med i Julie Abelstedts smyckesvärld
Nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

Senaste Stories

Dina Black Friday frågor besvarade
Black Friday 2022 kommer att bli en enorm.
Vad du bör veta innan du köper en förlovningsring
Här är allt du behöver veta innan du köper en förlovningsring - från storlek, pris och material.
Den ultimata guiden till förlovningsringar
Att köpa en förlovningsring kan vara en skrämmande uppgift. I den här ultimata guiden om förlovningsringar går jag igenom allt du behöver veta innan du köper hennes perfekta ring.
Den ultimata guiden till örhängen
Vissa kvinnor bär örhängen varje dag, medan andra bara bär dem vid speciella tillfällen. Oavsett vilket tillfälle det handlar om, här är din ultimata guide för att hitta det perfekta paret örhängen.
Idéer till förslag: 27 sätt att föreslå din partner
Öppna ditt hjärta och ge din partner den största kärleksförklaringen någonsin.
De mest populära förlovningsringarna enligt våra uppgifter
Min senaste undersökning visade några förväntade och några överraskande resultat.

Shoppa efter kategori

Du går miste om
Black Friday
30% RABATT PÅ ALLT
Prenumerera för tidig tillgång till rean.
Tack!
Du har nu tidig tillgång.
Kopiera rabattkoden nedan och få 30% rabatt på hela butiken!
BF100
Julie Abelstedt
Få 10% rabatt på första köp
Få tillgång till nya kollektioner, stilinspiration, exklusiva pre-releases och mycket mer.

10 % rabatt på ditt första köp - inget minimibelopp
Tack för att du är en del av vår smyckesvärld!
Kopiera rabattkoden nedan och få 10% rabatt på ditt första köp.
105ABEC